MONCLER zwart Bady donsjack

qq%e6%88%aa%e5%9b%be20161020101217

Oprichter Réné Ramillion opgericht Moncler in de Franse Alpen dorpje van Monastier-de-Clermont in 1952, productie van een eenvoudige reeks tenten, slaapzakken en gewatteerde jassen ontworpen om werknemers te beschermen tegen de kou. Bergbeklimmer Lionel Terray ontdekt de jassen potentieel voor bescherming in strenge klimaten en het merk omgevormd tot een outfitter prestaties voor skiërs en bergbeklimmers. MONCLER-gamme-Bleu-Wool-panel-down-Jacket Een gestroomlijnd, lichtgewicht omlaag vest ontwikkeld voor de Franse alpine skiën ploeg tijdens de Olympische Winterspelen 1968 in Grenoble werd de voorloper van de Moncler handtekening model. Nu een wereldwijde lifestyle merk gezien op de bergen en de straten van de stad zowel, Moncler blijft te ontwikkelen inventieve en vrouwelijke stijlen van gewatteerde down jassen, vesten, parka’s, bont accessoires presenteren een visie van de luxe van alpine leven onder voorzitter en creatief directeur Remo Ruffi.

MONCLER GAMME BLEU WOL-PANEL DONSJACK REDACTIE NOTA ‘S
Moncler Gamme Bleu de houtskool-grijze jas is ontworpen om te werken in de stad en op de hellingen, en is zowel functioneel als stijlvol. De lichtgewicht gewatteerd-shell buitenkant verbergt een sterk isolerende neer vullen, terwijl contrasterende houtskool-grijze wol-Flanel panelen een gladde afwerking toevoegen. Een kleine stand kraag en kraag met geribde-knit binnenzijde bieden extra bescherming tegen de elementen.

MONCLER bereik blauw voor mannen LEVERING & RETURNS
Alle goederen worden verzonden via een koeriersdienst bijgehouden en wij sturen zo snel mogelijk. U ontvangt een e-mail van Zap kleding zodra uw producten hebben verstuurd.

Leveringskosten

UK – 10 POND

Europa – 20 pond

Rest van de wereld – £30

De surrealistisch en verleidelijke lijn van Thom Browne, ontwerper van Moncler. Sinds zijn oprichting in 1952, Moncler bekend geworden voor haar gewatteerde jassen, ski- en buiten-wear. De collectie is gemaakt van eend naar beneden, en ziet warm maar lichtgewicht stukken die u van wintervakantie naar de meest trendy kasten van de stad brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *